Voorbeeld sponsoring

Dankzij de goede begeleiding van de stichting zou onze wens, een reis naar Sri Lanka, na jaren in vervulling gaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, dankzij de goede relatie van de stichting met de reisorganisatie Aron Travels in Sri Lanka.
Wij zijn een gezin met twee kinderen, waarvan een dochter uit Sri Lanka en een zoon uit India. Daarnaast was het voor ons een grote wens om ook mensen te helpen in Sri Lanka. Plannen werden bedacht en woorden werden daden.

Een half jaar voor vertrek hebben wij collectebussen, posters en flyers gemaakt. Wij hebben bij alle bekenden om een donatie gevraagd, zoals familie, vrienden, klasgenoten, leraren, buren enzovoort Bij onze werkgevers en de scholen (kantoor, peuterspeelzaal, supermarkt en basisschool) hebben wij een collecte gehouden.

Onze inzet werd beloond, € 1000,- in totaal.

Na overleg met Adriaan Ruijgh hebben wij besloten twee gezinnen te helpen met ieder € 500,-. Daar wij zelf naar Sri Lanka zouden gaan, was het een unieke kans om het geld zelf te gaan brengen naar de families. Maar het kan ook via de stichting op de juiste plaats terechtkomen. Wij gingen op weg met de begeleider (tolk) van de stichting, die in Sri Lanka woont.


Hoe dat verliep kunt u lezen op de pagina's:

de eenmalige sponsoring

en

de maandelijkse sponsoring